top of page

PSICÒLEGS A CASTELLDEFELS

DESENVOLUPAMENT EMOCIONAL

El Desenvolupament Emocional fa referència al procés mitjançant el qual el nen construeix la seva IDENTITAT, AUTOESTIMA i AUTOCONFIANÇA.

Les emocions són presents ja en els primers mesos de vida, convivim diàriament amb elles, i condicionen les nostres relacions amb els altres i amb nosaltres mateixos.

 

Educant emocionalment als nens estem afavorint el seu desenvolupament personal, promovent el seu Benestar Emocional i Social per a la seva vida futura.

Centre de Psicologia Infantil a Castelldefels

Mitjançant diferents activitats i exercicis, fomentem que el nen conegui i entengui què li passa quan s'activa emocionalment, i aprengui recursos per poder expressar el que li està passant i sàpiga gestionar-lo de una manera adequada.

TERAPIA NENS CASTELLDEFELS

Amb això, aconseguim que es senti més segur, augmenti la seva capacitat de tolerància a la frustració, elabori habilitats per comunicar-se i relacionar-se amb els altres, i estigui motivat i orientat a crear la millor versió de si mateix, permetent-li construir una PERSONALITAT ÚNICA amb la que poder afrontar satisfactòriament les experiències vitals i aconseguir efectivament els objectius que es proposi.

bottom of page