top of page
A Psicólogos Castelldefels tenim com a objectiu el Benestar de les persones. La nostra prioritat es dissenyar les eines més eficaces per a donar el millor servei als nostres clients. 

Entenem que cada persona que arriba a nosaltres és única, té unes necessitats particulars i requereix que es dissenyi un pla de tractament personalitzat.

La nostra perspectiva de treball és analitzar amb deteniment cada cas, atendre i respectar les individualitats i diferències personals, proposar diferents possibilitats i opcions de treball per adequar-nos a cada situació concreta, i adaptar i readaptar cada procés per tal d'obtenir els resultats més eficaços.

La disciplina des de la qual treballem és la Psicologia, els professionals que ho fem som Psicòlegs Sanitaris, Psicoterapeutes, Psicòlegs infantils i Psicopedagogs i ens centrem en els estats emocionals, els processos cognitius i les pautes de comportament. No obstant això considerem que la Salut i el Benestar impliquen altres qüestions que requereixen d'altres professions i especialitats, i és per això, que creiem en el treball col·laboratiu i interdisciplinari, assessorant, en cas que ho detectem, quins poden ser els millors professionals que puguin complementar al treball psicològic i facilitar els objectius terapèutics.

La consulta de Psicòlegs a Castelldefels ofereix una ubicació ideal a la zona del Baix Llobregat i el Garraf, atès que sabem que la proximitat és un factor d'èxit en els tractaments psicològics i processos terapèutics. És per tant, un bon lloc per a aquelles persones que resideixin a Gavà, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sitges i Begues, que vulguin fer una teràpia o assessorar-se en com millorar el seu benestar.

Psicologos en Castelldefels
VISITA INFORMATIVA GRATUÏTA

El meu nom és Marta Gómez, sóc Psicòloga i Psicoterapeuta i dirigeixo el Projecte  Psicologos Castelldefels, destinat a cobrir les necessitats psicològiques i de salut emocional amb professionals experts de l'àmbit de la Psicologia.

 

Estic a la teva disposició per valorar quines són les teves necessitats i explicar-te què podem oferir-te.

El Benestar de les persones és el nostre objectiu de treball, per això busquem  la millor opció per a cada situació

Al nostre centre venen persones que volen sentir-se bé, treure el millor de si mateixes i millorar la seva qualitat de vida. Han estat elles mateixes les que defineixen els resultats obtinguts amb paraules com aquestes ...

Creixement        Benestar       Seguretat       Llibertat       Autoconeixement
Comunicació       Motivació       Responsabilitat       Autoestima       Satisfacció Descobriment        Comprensió       Felicitat       Respostes       Cura       Decisió       Acceptació      Tranquil·litat      Trobada      Reconeixement      Valor     Aprenentatge
TERAPIA PSICOLOGICA CASTELDEFELS
CENTRE PSICOLOGIA CASTELLDEFELS

Des del nostre Centre de Psicologia a Castelldefels oferim serveis d'Assistència Psicològica i Psicoteràpia per a adults, adolescents i nens.

 

Treballem amb diferents formats: individual, de parella i familiar. També realitzem intervencions mitjançant grups terapèutics.

 

Dissenyem i realitzem tallers i seminaris de formació i entrenament d'habilitats per a diferents tipus d'entitats i organitzacions.

bottom of page