top of page

PSICÒLEGS A CASTELLDEFELS

RESOLUCIÓ DE PROBLEMES DE CONDUCTA

El negativisme, el desafiament, la desobediència o les rebequeries són alguns dels problemes de conducta més freqüents durant la infància i l'adolescència.

Sovint, aquests problemes poden interferir en el desenvolupament del nen i la seva personalitat, així com generar conflictes amb l'entorn i inadaptació social, posant en risc el seu benestar psicològic i emocional.

PSICOLEG INFANTIL CASTELLDEFELS
AJUDA PSICOLOGICA ADOLESCENTS CASTELDEFELS

Els problemes de conducta poden aparèixer en moments determinats de la vida del nen o de l'adolescent, i inicialment, no tenen per què suposar un trastorn greu en si mateix, sinó que poden considerar-se pautes disfuncionals de comportament que generen malestar en alguna persona o àmbit vital.

Tot i així, és important detectar l'origen dels mateixos i els factors personals o de l'entorn que fomenten el seu manteniment, atès que és primordial actuar per disminuir la seva aparició i permanència en el futur.

El treball davant els problemes de conducta requereix, d'una banda, l'entrenament del nen o de l'adolescent en eines per expressar les seves inquietuds o canalitzar els seus estats emocionals, i d'altra banda, l'assessorament a pares i educadors per acompanyar al jove en el seu aprenentatge i saber gestionar el malestar derivat d'aquestes problemàtiques, atès que l'entorn pot sentir-se desbordat i confús davant la idoneïtat de com actuar, i pot estar afectant l'evolució del problema.

 

PSICOLOGIA INFANTIL CASTELLDEFELS
bottom of page